Kevés esemény történt szerdán

Illusztráció. (Kép: kalohirek.hu)

Kisebb tüzek és balesetek kerültek be a tűzoltók szerdai eseménynaplójába.

Árokba hajtott egy személygépkocsi tegnap délelőtt a 32-es számú főúton, Jászberény külterületén. A város hivatásos tűzoltói kézi erővel tolták ki az autót az árokból.

Tűz keletkezett egy komposztálóban tegnap délután Jászapátiban, az Árpád vezér utcában. A jászkiséri önkormányzati és a jászapáti önkéntes tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat, amelyek egy fatönkre is átterjedtek.

Egy személygépkocsi és egy robogó ütközött össze tegnap délután Zagyvarékason, a Csárda úton. A motorkerékpárból kis mennyiségű olaj folyt el, ezt a szolnoki hivatásos tűzoltók itatták fel.

Összeütközött egy homokot szállító teherautó és egy személygépkocsi tegnap délelőtt Tiszaburán, a Kossuth Lajos és a Dankó Pista utca kereszteződésében. Az abádszalóki önkormányzati tűzoltók mindkét járművet áramtalanították, üzemanyagfolyást nem tapasztaltak. A helyszínre mentők is érkeztek. (Fotó: Abádszalók ÖTP)

Növényi hulladék égett tegnap délután Tiszagyendán, egy Damjanich úti családi ház udvarán. A kunhegyesi önkormányzati tűzoltók kiérkezve tüzet nem, már csak parazsat találtak, amit kéziszerszámokkal széthúztak és az izzást megszüntették.

JNSz Megyei Katasztrófavédelem

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Két baleset volt pénteken Szolnokon

Közlekedési balesetek történtek pénteken Szolnok belterületén. Segédmotorral és kerékpárral közlekedők szenvedtek könnyű sérüléseket – számol be honlapján a megyei rendőr-főkapitányság. Egy 25 éves férfi végzett

Tovább »

A magyar hősök emlékünnepe

A magyar hősök emlékünnepét május utolsó vasárnapján tartják azokra a magyar katonákra és civilekre emlékezve, akik az életüket áldozták Magyarországért. Karcag Város Önkormányzata képviseletében Gyurcsek

Tovább »