Két baleset volt pénteken Szolnokon

Kép: police.hu

Közlekedési balesetek történtek pénteken Szolnok belterületén. Segédmotorral és kerékpárral közlekedők szenvedtek könnyű sérüléseket – számol be honlapján a megyei rendőr-főkapitányság.

Egy 25 éves férfi végzett hátramenetet személygépkocsival Szolnok belterületén 2020. május 29-én a délutáni órákban, amikor az úttestre úgy hajtott ki, hogy nem biztosított elsőbbséget az ott közlekedő segédmotoros kerékpárosnak és összeütköztek. A baleset során a motoros elesett és – az elsődleges orvosi vélemény alapján – könnyű sérülést szenvedett.    

Két kerékpárral közlekedő nő ütközött abban a közúti közlekedési balesetben, amely 2020. május 29-én 15 óra körül történt Szolnok belterületén. A helyi lakosok egymással szemben közlekedtek a kerékpárúton, ahol egy jobbra ívelő útkanyarulatban a két kormány összeért és mindketten elestek. A baleset során az egyik kerékpáros – az elsődleges orvosi vélemény alapján – könnyű sérülést szenvedett.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Újra szól a fűzfa-lantunk

Végre ismét színpadra állhattak a Szolnoki Szigligeti Színház művészei. A koronavírus-járvány idején legfeljebb online előadások keretében, virtuálisan találkozhattak közönségükkel, most azonban könnyed nyári estre várták

Tovább »