Hamarosan nyitnak a szolnoki játszóterek

Kép: iSzolnok

Amint azt Szalay Ferenc polgármester a múlt hét végén bejelentette, a Városüzemeltetési Kft. munkatársai a héten elvégzik a legfontosabb karbantartási, fertőtlenítési feladatokat Szolnok jelentősebb játszóterein.

A fertőtlenítést követően szombattól ismét látogathatók a város legnagyobb játszóterei, a többit pedig jövő héten nyitják meg újra.

Szombattól ezeket a játszótereket kereshetik fel a kisgyermekes családok: Hild Viktor út – Lovas István út között, Várkonyi tér szánkózó domboknál, Szolnok Ispán krt. – Móra Ferenc út között, Móra kutya jt, József Attila út 25. sz. mögött, Tiszaliget körcsarnok mögött, Csokonai út – Szántó krt. belső terület, Indóház úti ltp., Tisza park, Hild Viktor út, Czakó Elemér út vége, Malom út 1-7. sz. (Piros Iskola) mögött, Malom u. végén, Győrffy István út, Munkácsy Mihály út, Nagy I. krt. és Jósika úti óvoda között, Városmajor u. 76. sz. mellett, Martinovics u.

Ugyanakkor a Nefag Zrt. játszóterén is zajlik a fertőtlenítés és karbantartás, a megfelelő előírások betartásával hamarosan az a terület is újra látogatható lesz.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Három baleset kedden

Újszászon, Jászárokszálláson és Kisújszállás közelében történtek közlekedési balesetek – tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság. Egy helyi lakos közlekedett kerékpárral Újszász belterületén 2020. augusztus 4-én 10 óra

Tovább »

Visszatér a napos idő

Csütörtökön kezdetben a Dunántúl középső és déli felén még szórványosan előfordulhatnak záporok, zivatarok, majd délután már csak néhol délen és nyugaton alakulhatnak ki.  Az ország nagy

Tovább »