A bevándorláspártiak miközben a jogállamról prédikálnak, betiltották a magyar kormány beszédét

Fotó: archív/illusztráció

A bevándorláspártiak miközben a jogállamról prédikálnak, betiltották a magyar kormány beszédét – így reagált a Fidesz csütörtök délután az MTI-nek az aznapi EP-vitára és az ellenzék nyilatkozataira.

“Szánalmas és átlátszó politikai cirkusz zajlott ma” – fogalmazott a kormánypárt, hozzátéve, “ugyanazok, akik a bevándorláspolitika és a határkerítés miatt támadják Magyarországot, ma újabb politikai vitát provokáltak ki az Európai Parlamentben. A bevándorláspártiak miközben a jogállamról prédikálnak, még azt sem hagyták, hogy a magyar kormány képviseltesse magát a vitában, betiltották a magyar kormány beszédét.”

Ilyen utoljára Közép-Európában a kommunizmus alatt történt – írta a Fidesz, kiemelve, “szégyen, hogy Magyarország megtámadásához a magyar baloldal ismét asszisztál”.

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Két baleset volt pénteken Szolnokon

Közlekedési balesetek történtek pénteken Szolnok belterületén. Segédmotorral és kerékpárral közlekedők szenvedtek könnyű sérüléseket – számol be honlapján a megyei rendőr-főkapitányság. Egy 25 éves férfi végzett

Tovább »

A magyar hősök emlékünnepe

A magyar hősök emlékünnepét május utolsó vasárnapján tartják azokra a magyar katonákra és civilekre emlékezve, akik az életüket áldozták Magyarországért. Karcag Város Önkormányzata képviseletében Gyurcsek

Tovább »