Az Akusztik színpadán az Ismerős Arcok

Hétről hétre friss, még a korlátozások előtt rögzített Akusztik adásokkal jelentkezik hétfőn esténként az M2 Petőfi TV. Így otthonunkban sem maradunk a legjobb magyar zenék nélkül. Ezen a héten az A38 Hajó színpadára a különböző zenei műfajokat egyesítő, egyedi hangzásvilágú Ismerős Arcok zenekar varázsol jó hangulatot.

A 20 éves jubileum kapcsán összeállított akusztikus turné legjobb dalait válogattuk össze. Akik jól ismernek minket, azok számára is ritkaság ez a felvétel, mert akusztikusan viszonylag ritkán játszik a zenekar.  ” – árulta el Galambos Nándor, basszusgitáros, zenekarvezető, aki azt is hozzátette, hogy mostanában a zenekar tagjai otthonaikban készülnek a következő turné időszakra. – „Másokkal ellentétben szándékosan nem készítettünk home video-kat. Mi ezt a felvételt szánjuk mindazoknak, akik megszokták tőlünk az élő fellépéseket, így nem marad senki Ismerős Arcok koncert nélkül.”

Dalaikban kiemelt szerepet játszanak olyan témák, mint a hazaszeretet, a közösségben való létezés fontossága, valamint a család vagy a barátság. A mostani Akusztik koncerten pedig egy különleges Tátrai Band dal feldolgozással is készült a zenekar a közönségnek és a tévénézőknek. Sőt az este során Mező Misi, a Magna Cum Laude frontembere is csatlakozott hozzájuk, akivel régi jó viszonyt ápolnak:

„Misi remek zenész, kiváló énekes és nagyszerű barátja a zenekarnak, így hát maradandó élmény volt a közös szereplés”- tette hozzá Galambos Nándor.

Az Ismerős Arcok Akusztik 2020. április 19-én 22:00 órai kezdettel hallható a Petőfi Rádióban, majd egy nappal később április 20-án hétfőn, 22:15-kor a teljes koncert látható lesz az M2 Petőfi TV-n.

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights