A lakosság segítségét kérik a szolnoki rendőrök

Kép: police.hu

Vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetése miatt folytat nyomozást a Szolnoki Rendőrkapitányság.

A Szolnoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 16010/489/2020. bűnügyi számon eljárást folytat vasúti közlekedés biztonsága ellen gondatlanságból elkövetett vétség alapos gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint, ismeretlen gépjárművezető egy fehér színű tehergépkocsiból és az ahhoz kapcsolt pótkocsiból álló járműszerelvénnyel közlekedett Újszász belterületén Abony irányába 2020. március 17-én 10 óra 10 perc körül. A gépkocsivezető a járműszerelvénnyel a Jász út és Abonyi út kereszteződésénél található vasúti átjáróba – a fényjelző készülékének tilos jelzése ellenére – behaladt, és az éppen lecsukódó félsorompót letörte, majd továbbhajtott.

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon (Szolnok, Dr. Sebestény Gy. krt. 5. szám) vagy hívja a 06-56/501-600/18-87-es telefonszámot, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán.

Segítségüket köszönjük!
police.hu

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest