Dél-koreai élményeiről mesélt a szentimrei lelkész

Különleges élményben volt része a közelmúltban Fodor Gusztávnak. A tiszaszentimrei és tiszaderzsi református lelkipásztor egy nemzetközi konferenciára volt hivatalos a távol-keleti országban – írja az Új Néplap.

A Vasvári Pál Általános Iskola diákjai számára tartott előadást a dél-koreai élményeiről, melyről a megyei napilap számolt be.

Fodor Gusztáv élményeit látványos képekkel is illusztrálta. Fiatal hallgatóságának mesélt az ottani kultúráról, szokásokról. A gyerekek többek között megtudhatták, hogy Dél-Koreában míg a dekoltázs megmutatása tilos, addig a miniszoknya viselése igen népszerű, az emberek életkorát pedig a fogantatástól számítják, tehát kilenc hónapos a gyermek mikor megszületik.

“Szerettem volna felhívnia a diákok figyelmét arra, hogy a tanulás, a becsületesség és a munka az előrejutás záloga. Igyekeztem követendő példát állítani eléjük”

– idézi a lap.

Beszámolójában az Universal Peace Federation nevű szervezet munkáját is bemutatta, melynek meghívására érkezett az ázsiai országba.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Lefizették a biztonsági őröket

Két alkalmazott közel három hónapig lopott folyamatosan egy szolnoki barkácsboltból. A két gyanúsított november óta vitt el rendszeresen különböző termékeket. A biztonsági őröket lefizették, hogy

Tovább »