Több baleset és tűz is történt a viharok mellett a Jászságban

Habár a legtöbb esetben az erős szél miatt érkeztek bejelentések a megyei műveletirányítási ügyeletre; sajnos ugyanúgy kellett a tűzoltóknak közúti balesetekhez vagy tűzesetekhez vonulni – tájékoztatott a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóosztálya.

Összeütközött két személygépkocsi tegnap délután a 32-es főúton, Jászberénynél. Az egyik jármű az árokban állt meg, utasa nem tudott belőle kiszállni, ezért a jászberényi hivatásos tűzoltók áramtalanítást követően feszítővágó berendezés segítségével nyitották ki az ajtót. A tűzoltók a másik gépkocsit is áramtalanították. A helyszínre mentők is érkeztek.

Lesodródott az útról és a közeli szántáson állt meg egy személygépkocsi tegnap délután a 32-es főúton, Alattyán külterületén. A jászberényi hivatásos tűzoltók kiérkezésére az autó áramtalanítva volt, így az egység a helyszín biztosítását végezte. Az esethez a mentőszolgálat munkatársait is riasztották.

Tűz keletkezett egy autószerelő műhelyben tegnap éjszaka Jászárokszálláson, a Sándor utcában. A település önkormányzati tűzoltóinak kiérkezésére a tulajdonos megkezdte az oltást, amit a raj egy vízsugárral fejezett be. Az épületben volt egy autó is, azt nem érte hőhatás, viszont egyéb szerszámok és eszközök károsodtak.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest