Nagy Viktor, Dusko Pijetlovics és Radomir Drasovics a következő szezonban is a Szolnoki Dózsa vízilabda csapatának játékosa marad. Amint a vlv.hu arról beszámolt, a szolnoki klub három meghatározó játékosa szerződést hosszabbított.

Kovács István szakmai igazgató arról tájékoztatott, hogy három fontos játékosukkal, Nagy Viktorral, Dusko Pijetloviccsal és Radomir Drasoviccsal szerződést hosszabbítottak, mindhárom vízilabdázó a 2020-21-es szezont is a Szolnok színeiben játssza végig.

A szakember elmondta, arra törekednek, hogy rutinos játékosok köré tehetséges fiatalokat építsenek be a csapatba. Ennek első lépéseként az említett három játékossal megállapodtak. Velük együtt összesen hét vízilabdázó kötelezte el magát már most a Szolnok mellett a következő klubszezonra (a többie: Angyal Dániel, Jansik Dávid, Szeghalmi Zsombor és Teleki András). Egyébként Zsivko Gocics vezetőedzőnek is a 2020-21-es szezon végéig szóló szerződése van. A klub célja egyértelmű: a jövőben is BL-meccseket szeretnének rendezni a tiszaligeti vízilabda arénában.