Magyar Csilla: a közérdeket szolgálja a munkavállalók anyagi megbecsülése

A város vezetője is elküldte pénzügyi javaslatait a település pénzügyi bizottságához, annak támogatásában bízva – olvasható a település honlapján.

Irány a pénzügyi bizottság: ezeket a javaslatokat viszem az idei költségvetéshez. Remélem, a bizottság tagjai is partnerek lesznek a kisköreiek számára fontos módosításoknál. Ugyanis elsődleges kötelessége a képviselő-testületnek a közérdeket szolgálni, hiszen erre tettünk esküt. A munkavállalók jobb anyagi megbecsülése pedig kétségtelenül szolgálja a közösség érdekét.”– fogalmazott közösségi oldalán Magyar Csilla, Kisköre polgármestere. A város vezetője ezt azután tette, hogy elküldte pénzügyi javaslatait a település pénzügyi bizottságához, annak támogatásában bízva.

  • Az Önkormányzat foglalkoztatásában álló közalkalmazottak részére általánosan 5% béremelést kérek beállítani az év végéig. Ebben az évben a gazdasági mutatóink alapján lehetőség kínálkozik arra, hogy közalkalmazott dolgozóinkat anyagilag jobban megbecsüljük, segítség a szakképzettséghez kötött álláshelyek betöltésére is. A jó szakemberek megtartásához az erkölcsi megbecsülésén túl, anyagi biztonság is szükséges.
  • Szociális térkép elkészítéséhez, ezzel együtt szociálpolitikai koncepció kidolgozásához 1 millió forint elkülönítését kezdeményezem.
  • A tartalékalap összegének emelését indítványozom. A szélsőséges időjárási viszonyok, valamint a kiszámíthatatlan események bekövetkezése esetén az önkormányzatnak felelősséget kell tudnia vállalni – tette közzé Magyar Csilla.
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Egy halas hétvége Szolnokon

A Tiszai Hal Napja és Sparhelt Fesztivál nem titkolt célja, hogy megismertesse a rendezvényre kilátogatókat a Tisza mentén élők hagyományaival, a tiszai halból készíthető finomságokkal.

Tovább »