Közelekedési baleset és izzó kémény miatt vonultak a tűzoltók

Két eset történt a hétvégén a Jászságban. Szászberek és Jászladány között egy személyautó sodródott árokba, míg Alattyánban egy kéményben izzott a korom – derül ki a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hétvégi összegzéséből.

Árokba sodródott egy személyautó szombat este a Szászberek és Jászladány közötti úton. A szolnoki hivatásos és a zagyvarékasi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik a helyszín biztosítását követően csörlővel kihúzták a járművet az árokból. A helyszínre mentők is érkeztek.

Korom izzott egy kémény belsejében vasárnap délután Alattyánban, a Híd utcában. A jászberényi hivatásos tűzoltók hőkamerás méréseket végeztek, ezekből megállapították, hogy a kémény fala visszahűlt. Az egység felhívta a tulajdonos figyelmét, hogy kéményseprővel történő átvizsgálásig ne használja a kéményt. Lakosságvédelmi intézkedésre nem került sor.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Egy halas hétvége Szolnokon

A Tiszai Hal Napja és Sparhelt Fesztivál nem titkolt célja, hogy megismertesse a rendezvényre kilátogatókat a Tisza mentén élők hagyományaival, a tiszai halból készíthető finomságokkal.

Tovább »