Karsányiné Szabó Ilona Karcag Város Kultúrájáért elismerést kapott

Kép: infoKarcag

A Karcag Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Karcag Város Kultúrájáért Díjalapításáról és adományozásáról szóló 19/2016.(X.28.) rendeletben biztosított feladatkörében eljárva, a Karcag Város Kultúrájáért Díjat a város érdekében végzett kiemelkedő nevelő-oktató munka elismeréseként adományozta: – Harsányiné Szabó Ilona, a Madarász Imre Egyesített Óvoda óvodapedagógusa részére.

Általános iskolai tanulmányait Karcagon végezte, majd a Szolnoki Tiszaparti Gimnázium ének tagozatán érettségizett. 1988-ban óvodapedagógusi diplomát szerzett a Szarvasi Brunszvik Teréz Főiskolán.

Pályáját a Takács Péter úti óvodában kezdte, 1997-től a Zöldfa úti tagóvodában dolgozik óvodapedagógusként, 2002-től tagintézmény vezetőként.

Elhivatott pedagógus egyéniség, állandó megújulásra képes, fontosnak tartja a folyamatos továbbképzést, tanulást. A vezetői feladatok magas szintű ellátása érdekében 2012-ben szakvizsgázott vezető óvodapedagógus lett.
Kiemelt sikereket ért el tagóvodájának nevelőközösségével 2018-ban elnyerték az „Örökös Zöld Óvoda” címet.

A szülők bevonása az óvodai életbe, rendszeres, színvonalas: „Mihály napi vásár”, „Nyárnyitogató” gyermeknapi családi délután.

Szakmai példamutatásával, alázatával, elhivatottságával képes volt az óvoda pedagógiai kultúráját megújítani, a sajátos nevelési igényű gyermekek, hátrányos helyzetű gyermekek ellátása, az esélyteremtés terén. 2017-ben mesterpedagógussá vált, 2018-ban megkapta a Madarász Imre Egyesített Óvoda „Év pedagógusa” díját, 2019-ben a Zöldfa úti Óvodamegújulásához szakmai tudásával, kiváló szervezőkészségével, odaadó tevékenységével járult hozzá.

infoKarcag

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Továbbra is várják az ifjú alkotók munkáit

A koronavírus-járvány miatt szeptember 30-ig lehet benyújtani az Országos Tűzmegelőzési Bizottság alkotói pályázatának pályaműveit – írja a jasz.katasztrofavedelem.hu Az alkotásokat változatlanul személyesen, postai úton vagy

Tovább »

Gólzáporos mérkőzésen nyert a Szolnok

A Szolnok gólzáporos mérkőzésen 17-12-es győzelmet aratott a Miskolc együttese felett csütörtökön a férfi vízilabda Magyar Kupa harmadik fordulójában, a Margitszigeten. A sorozat első és második körös

Tovább »

Nem adta meg az elsőbbséget

Egy újszászi lakos közlekedett személygépkocsival Jászboldogháza belterületén 2020. augusztus 5-én 11 óra körül. A sofőr haladása során egy kereszteződésben balra kívánt kanyarodni, azonban  az „Elsőbbségadás

Tovább »

Augusztusi kánikula

Pénteken sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő felhőkből említésre méltó csapadék nem várható, legfeljebb az esti órákban fordulhat elő délkeleten néhol egy-egy gyenge futó zápor.  Az

Tovább »