Az értékes információk kiszivárogtatásáról híres, hongkongi székhelyű Jane Manchun Wong felfedte, hogy az Instagram a „Legújabb posztok” nevű új hírfolyam funkción dolgozik.

A posztok kronológiai sorrendben való megtekintése az alkalmazás egyik legkeresettebb funkciója, és Jane Manchun Wong információi alapján az Instagram már teszteli az újítást – írta a Mirror.

Wong egy Twitter-bejegyzésben osztott meg képeket a funkcióról, és azt írta: Az Instagram a „Legújabb posztok” funkción dolgozik.

Jane Manchun Wong@wongmjane

👀

Instagram is working on “Latest Posts” feed for catching up feed posts

This sounds like the chronological feed people are asking for. Similar, but not the same

Kép megtekintése a Twitteren

3944:42 – 2020. febr. 14.Twitter Ads-információk és Adatvédelem99 ember beszél erről

Úgy tűnik, mintha olyan a kronológiai sorrend lenne, amelyet az emberek eddig is kértek. Hasonló, de nem ugyanaz” – tette hozzá.

Az információk alapján a funkció lehetőséget nyújt a felhasználók számára, hogy az alkalmazás megnyitásakor a legfrissebb feltöltött képeket nézhessék meg, ugyanakkor a hírfolyam továbbra sem időrendi sorrendben mutatja majd a posztokat.

Az Instagram óriási vitákat váltott ki 2016-ban, amikor a hírfolyamot időrendi sorrendről személyre szabottra változtatta. Akkor a cég azt állította, hogy a módosítás javítja a felhasználói élményt. Bár ez négy évvel ezelőtt történt, sok felhasználó még mindig a régi beállításokat szeretné visszakapni.

A tavalyi év végén a cég ragaszkodott ahhoz, hogy nem tér vissza a kronológiai hírfolyamhoz. A döntést azzal indokolta, hogy a személyre szabott hírfolyammal egy átlagos posztot 50 százalékkal több felhasználó lát, mint az időrendi sorrend esetében. Az új funkció az arany középutat jelentheti a két megoldás között.

hirado.hu