Ötven év után lesz újra tornaterem Tomajmonostorán

32832915221_2be6893de2_o

Sokat változott és fejlődőtt Tomajmonostora az elmúlt időszakban. Sikeres évet tudhatnak maguk mögött és már az új esztendő feladataihoz is hozzáláttak a településen.

Fazekas Szabolcs polgármestertől megtudtuk, hogy bár a lakosságszám még mindig csökkenő tendenciát mutat, ezzel szemben mégis egyre több ház talál gazdára. Hozzátette, hogy az egy évtizede betöltetlen védőnői praxist is sikerült betölteniük, illetve több szakembert is meg tudott tartani vagy éppen visszacsábítani a falu.

A következő években is a fejlesztés, fejlődés lesz a cél Tomajmonostorán. Már kijelölték az alapjait az iskola új tornatermének, továbbá bérlakás-programot indítanak és a falu minden útját szeretnék pormentesíteni és szilárd burkolatúvá tenni.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Világbajnokságot nyerhetünk kutyatáncban

Magyarországon mindössze 8-10 aktívan működő, profi dog dancer (kutyatáncoltató) létezik, de már világviszonylatban is odafigyelnek ránk: idén egy hollókői kutyatenyésztő, ausztrál juhászkutyájával 4. lett az

Tovább »

Meggy borítja az utat Szolnoknál

Leszóródott egy meggyet szállító teherautó rakományának egy része szerdán este hat óra után Abony és Szolnok között, a 4-es és a 32-es főút találkozásánál lévő

Tovább »