Ötven év után lesz újra tornaterem Tomajmonostorán

32832915221_2be6893de2_o

Sokat változott és fejlődőtt Tomajmonostora az elmúlt időszakban. Sikeres évet tudhatnak maguk mögött és már az új esztendő feladataihoz is hozzáláttak a településen.

Fazekas Szabolcs polgármestertől megtudtuk, hogy bár a lakosságszám még mindig csökkenő tendenciát mutat, ezzel szemben mégis egyre több ház talál gazdára. Hozzátette, hogy az egy évtizede betöltetlen védőnői praxist is sikerült betölteniük, illetve több szakembert is meg tudott tartani vagy éppen visszacsábítani a falu.

A következő években is a fejlesztés, fejlődés lesz a cél Tomajmonostorán. Már kijelölték az alapjait az iskola új tornatermének, továbbá bérlakás-programot indítanak és a falu minden útját szeretnék pormentesíteni és szilárd burkolatúvá tenni.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Ez lett Magyarország Tortája 2020-ban

Kormányszóvivő: rendkívüli alkalmakkor mérettetik meg minden nemzet Rendkívüli alkalmakkor mérettetik meg minden nemzet – hangsúlyozta a kormányszóvivő kedden Budapesten, az augusztus 20-i nemzeti ünnep előtti

Tovább »

Megelőzési és életmód tábor Szolnokon

A Szolnoki Rendőrkapitányság Megelőzési és Értékelő Alosztálya, valamint a megyei és városi Balesetmegelőzési Bizottság programokban gazdag tábort szervezett a gyerekeknek. Július második felében két héten

Tovább »