Letartóztatták a halálos balesetet okozó férfit

Kép: ejeb.atlatszo.hu

A Szolnoki Járásbíróság ma döntött annak a férfinak a letartóztatásáról, aki halálos közúti közlekedési balesetet okozott Jászberény külterületén.

Amint arról korábban már hírt adtunk, 2019. november 13-án 17 óra után, a 31-es számú főút 79. kilométerszelvényében, Jászberény külterületén halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt.  Egy jászberényi lakos személygépkocsival közlekedett az érintett útszakaszon, amikor haladása során, egy jobbra ívelő kanyarban áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol frontálisan összeütközött egy személygépjárművel, amelynek két utasa helyszínen életét vesztette. A jogsértő gépkocsivezető a baleset következtében súlyos sérüléseket szenvedett. V. Róbertet halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Jászberényi Rendőrkapitányság V. Róbertet 2020. január 7-én őrizetbe vette, majd a Szolnoki Járásbíróság 2020. január 10-én elrendelte a letartóztatását.

police.hu


Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Pusztai Étkek Fesztiválja Nagyivánon

Immár negyedik alkalommal rendezik meg a nagyiváni Pusztai Étkek Fesztiválját. A szervezők hagyományőrző műsorokkal, bábszínházzal és koncerttel is várják az érdeklődőket szeptember 26-án.

Tovább »

Bosszantja a karcagiakat az M4-es autóút terve

Az M4-es autópálya karcagi szakaszának tervezett útvonalával nem elégedettek a mezőgazdasági szereplők, mivel tönkreteheti az öntöző- és belvízcsatorna-rendszert, a külterületi vízgazdálkodást, így a termőföldeket is.

Tovább »

Polgármestert választanak Kengyelen

Polgármestert választanak vasárnap a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Kengyelen, miután a helyi képviselőtestület tavaly novemberben méltatlanság miatt megszüntette Nagy Szilárd, akkori polgármester megbízatását – közölte a település jegyzője

Tovább »