Közelekedési balesetek voltak szerdán

Illusztráció (Kép: Baranya.ma)

Tiszaföldváron, Törökszentmiklóson és Szolnokon kellett helytállniuk a tűzoltóknak szerdán.

Tövestől kitört és a közúti közlekedést veszélyeztette egy nyolc méter magas olajfa tegnap délután Tiszaföldváron, a Strand utcában. A település önkormányzati tűzoltói egy motoros láncfűrésszel szüntették meg a problémát.

Árokba hajtott egy személygépkocsi tegnap délután Törökszentmiklóson, a Béla király úton. Az autó hátulja belógott az útra és forgalmi akadályt képzett. A város önkormányzati tűzoltói drótkötél segítségével húzták ki a járművet az árokból.

Egy elakadt mentőautó személyzetének nyújtottak segítséget a szolnoki hivatásos tűzoltók tegnap este Tószegen. A mentőkocsi egy beteghez vonult, ám közben elakadt a Határ és a Sügér utca kereszteződésében. A tűzoltók kiszabadították az autót, ám mivel az a rossz útviszonyok miatt nem tudott továbbhaladni a címre, így az egység gyalogosan kísérte el a mentőket további segítségnyújtás céljából. Közben az önkormányzatnak sikerült egy terepjárót a helyszínre küldenie, így a tűzoltók segítettek a beteget kivinni a gépkocsihoz, amely elvitte a sérültet a mentőautóhoz.

JNSz Megyei Katasztrófavédelem

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Tablet volt a zsákmány

A nyomozók őrizetbe vették a jászkiséri férfit – írja a police.hu. Ismeretlen személy bement egy jászkiséri családi házba 2020. szeptember 21-én 4 óra 30 perc

Tovább »

Száraz fű égett Tiszabőn

Száraz fű égett ezerötszáz négyzetméternyi területen kedd délután Tiszabőn, a Gorkij úton – tájékoztatott a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság. A lángok egy melléképületet veszélyeztettek. A kunhegyesi

Tovább »