Biztonsági intézkedés Jászfényszarun

Kép: police.hu

A rendőrök kihűléstől mentettek meg egy jászfényszarui nőt.

Kép: police.hu

A Jászfényszarui Rendőrőrs járőrei 2020. január 3-án 13 óra körül Jászfényszaru egyik élelmiszerboltja előtt egy földön fekvő nőre lettek figyelmesek. A helyi lakos elmondta, hogy a vásárlást követően leült egy padra, amin elaludt, majd csak az ébresztgetésre ébredt.

Kép: police.hu

A kollégák – az időjárási körülmények miatt csúszóssá vált járda miatt – hazaszállították a szolgálati gépkocsival. Az asszonyt bekísérték otthonába, ami teljesen ki volt hűlve, és a kialudt kályha mellett nem volt bekészítve tűzifa. A rendőrök az udvaron található fából hasogattak össze tüzelőt, amiből begyújtottak és a kályha mellé is odakészítettek. A nőt pléddel takarták be a ház átmelegedéséig, majd átadták a rendőrök által értesített rokonnak.  

police.hu


Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Családi nap Tiszaderzsen

Népi játékok, szűrű sátor, művészeti csoportok előadásai és retro műsor is várja az érdeklődőket Tiszaderzsen szombat délután.

Tovább »

Pusztai Étkek Fesztiválja Nagyivánon

Immár negyedik alkalommal rendezik meg a nagyiváni Pusztai Étkek Fesztiválját. A szervezők hagyományőrző műsorokkal, bábszínházzal és koncerttel is várják az érdeklődőket szeptember 26-án.

Tovább »

Bosszantja a karcagiakat az M4-es autóút terve

Az M4-es autópálya karcagi szakaszának tervezett útvonalával nem elégedettek a mezőgazdasági szereplők, mivel tönkreteheti az öntöző- és belvízcsatorna-rendszert, a külterületi vízgazdálkodást, így a termőföldeket is.

Tovább »