Varrósok szalagavatója

Kép: infoKarcag

Pénteken tartotta szalagavató ünnepségét a Déryné Kulturális Központban a KSZC Varró István Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája 70 végzős diákja.

A végzősök hét szakmacsoportban tanulnak. Az iskolavezetés nevében Szabó István igazgató arra kérte a végzősöket, mutassanak példát az alsóbb éveseknek, szüleiknek, tanáraiknak.

– Hiszem, hogy közületek is sokan sikeres életút előtt álltok, s tudom, majdan rátok is büszkén emlékezünk, de tudjuk, hogy ahhoz, hogy ez az életút milyen lesz, ahhoz nem elég az iskola, ahhoz ti is kelletek. Remélem mindenki jól sáfárkodik majd saját adottságaival és képes lesz megtalálni lehetőségei és álmai közötti összhangot. Ezért mit is kívánhatnék mást, mint jó felkészülést és sikeres vizsgákat.

Tegyetek meg mindent, hogy szüleitek, tanáraitok is büszkék lehessenek rátok és És ne csak a vizsgákon, hanem az életben is – kívánta az intézményvezető, majd a szalagtűzés után szüleik és tanáraik előtt szalagavatói táncokat láthattunk a végzősöktől. A táncokat Vassné Szűcs Edit táncpedagógus tanította be.

infoKarcag

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest