Szalay Ferenc továbbra is az MJVSZ alelnöke

szalayferencvogt (1)

Az önkormányzati választásokat követően megtartotta tisztújító közgyűlését a Megyei Jogú Városok Szövetsége. A hazai nagyvárosok legfontosabb érdekvédelmi szövetségében továbbra is erős Szolnok érdekképviselete, ugyanis Szalay Ferenc személyében Szolnok adja a szervezetet ügyvezető alelnökét.

A megyei jogú városok polgármesterei ismét Szita Károlyt, Kaposvár első emberét választották elnöknek, a társelnök Pécs polgármestere, Péterffy Attila lett. A szervezet tagjai, Szita Károly javaslatára, megerősítették elkötelezettségüket a kímavédelem és a fenntarthatóság területén.

– A Megyei jogú Városok Szövetsége az elsőszámú partnere a kormányzatnak a nagyvárosokat érintő fejlesztések kapcsán – mondta honlapunknak Szalay Ferenc. – Továbbra is azon dolgozunk, hogy szövetségünk a lehető legjobban tudja képviselni a kormányzati döntésekben a hazai nagyvárosokban élők érdekeit.

iSzolnok

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Kun apróságok

A Madarász Imre Egyesített Óvodában a hagyományos táborokat nem tudták megszervezni, hiszen minden óvoda folyamatosan nyitva van, így öthetes projektekben dolgoznak mind a kilenc óvodában.

Tovább »

Több baleset is történt szerdán

Szerdán több közlekedése baleset is történt megyénkben, melyek egyike halálos kimentelű volt. Utóbbin kívül Szajolban, Mezőhék környékén és Túrkevén történt esetekről számol be a police.hu.

Tovább »