Könyvekkel szereztek örömet Tiszafüreden

Balra Prinyi tünde, könyvtárigazgató, jobbra Csesznok Adrienn, a Tiszafüred Kistérség Többcélú Társulás Szociális Szolgáltató Központjának vezetője. Fotó: Mészáros Balázs/Alföldhír.hu

December 17-én a tiszafüredi Városi Könyvtár és Információs Központban adták át az ajándéknak szánt könyveket.

Balra Prinyi Tünde, könyvtárigazgató, jobbra Csesznok Adrienn, a Tiszafüred Kistérség Többcélú Társulás Szociális Szolgáltató Központjának vezetője. Fotó: Mészáros Balázs/Alföldhír.hu

Könyvajándék Karácsonyra címmel hirdetett adománygyűjtést karácsony előtt a városi könyvtár. December 3. és 14. között várták a jó állapotú, gyermekek és felnőttek számára felajánlott köteteket. A napokban Vargáné Balogh Irén, alpolgármester és Prinyi Tünde, könyvtárigazgató adta át az összegyűlt könyvadományt, melyet a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat juttat el a rászorulóknak.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Családi nap Tiszaderzsen

Népi játékok, szűrű sátor, művészeti csoportok előadásai és retro műsor is várja az érdeklődőket Tiszaderzsen szombat délután.

Tovább »

Pusztai Étkek Fesztiválja Nagyivánon

Immár negyedik alkalommal rendezik meg a nagyiváni Pusztai Étkek Fesztiválját. A szervezők hagyományőrző műsorokkal, bábszínházzal és koncerttel is várják az érdeklődőket szeptember 26-án.

Tovább »

Bosszantja a karcagiakat az M4-es autóút terve

Az M4-es autópálya karcagi szakaszának tervezett útvonalával nem elégedettek a mezőgazdasági szereplők, mivel tönkreteheti az öntöző- és belvízcsatorna-rendszert, a külterületi vízgazdálkodást, így a termőföldeket is.

Tovább »