Két baleset történt pénteken megyénkben

Illusztráció.

Pénteken két közlekedési balesetben összesen hét gépkocsi volt érintett megyénkben, mindkettőnél álló járműbe ütköztek.

Álló kocsisorba hajtott egy kartonpapírt szállító teherautó tegnap délután a 44-es számú főúton, Tiszakürt külterületén. A sor utolsó autója egy úttisztító teherautó volt, a karambol miatt további három személygépkocsi is összeütközött. Az esethez a kunszentmártoni hivatásos és a tiszakécskei önkormányzati tűzoltók vonultak ki, akik az egyik teherautót és az egyik személygépkocsit áramtalanították. Az egységek a kocsisorba hajtó teherautó sofőrjét feszítővágó berendezés segítségével szabadították ki a roncsból. A másik négy gépjárműben összesen tizenketten utaztak. A helyszínre a mentőket is riasztották.

Parkoló autónak ütközött egy személygépkocsi tegnap este Szolnokon, a Városmajor úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói az egyik autót áramtalanították, valamint felitatták a belőle kifolyt üzemanyagot. Az esetnél a mentőszolgálat munkájára is szükség volt.

JNSz Megyei Katasztrófavédelem

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Kun apróságok

A Madarász Imre Egyesített Óvodában a hagyományos táborokat nem tudták megszervezni, hiszen minden óvoda folyamatosan nyitva van, így öthetes projektekben dolgoznak mind a kilenc óvodában.

Tovább »

Több baleset is történt szerdán

Szerdán több közlekedése baleset is történt megyénkben, melyek egyike halálos kimentelű volt. Utóbbin kívül Szajolban, Mezőhék környékén és Túrkevén történt esetekről számol be a police.hu.

Tovább »