Elhagyott mikuláscsomagok

Kép: police.hu

A rendőrmikulás, az egyik közösségi oldalon népszerű „Hagyj el egy mikuláscsomagot!” eseményhez csatlakozva, csokoládét és más különleges meglepetéseket tartalmazó csomagokat hagy el Szolnok látogatottabb részein.

A Szolnoki Városi Balesetmegelőzési Bizottság az idén rendhagyó módon készül. „Hogy ne csak a Mikulást vegyük észre” elnevezésű kampányával csatlakozik az egyik közösségi oldalon népszerű „Hagyj el egy mikuláscsomagot!” eseményhez. A balesetmegelőzési bizottság Mikulása 2019. december 5-én csütörtökön, a délutáni órákban Szolnokra látogat és 15 darab, a Szolnok Városi Diákok Tanácsa által felajánlott csomagot hagy el Szolnok látogatottabb közösségi terein, parkjaiban.

A megtalálók nemcsak csokoládéval lesznek gazdagabbak, hanem különböző láthatósági felszereléseket és egyéb kiegészítőket, úgymint LED izzós első és hátsó kerékpárlámpákat, láthatósági karpántokat, mellényeket, kerékpáros sisakokat, térd- és könyökvédőket vehetnek át a Szolnoki Rendőrkapitányságon. A legkisebbek közlekedési témájú színezőt, kifestőt, mesekönyvet kapnak. Rendkívüli ajándékot is tartalmaz majd pár csomag, amit ha óvodás vagy iskolás gyermek talál meg, és ezt jelzi a Szolnoki Rendőrkapitányságon, akkor csoportjában vagy osztályában közlekedésbiztonsági és baleset-megelőzési témájú előadást tartanak a megelőzési szakemberek.    

Minden további részlet az elhagyott mikuláscsomagokban található.

A helyszínekről bővebb információ a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottság közösségi oldalán található.

Kérjük, hogy aki megtalálja a rendőrmikulás elhagyott csomagját, készítsen egy fotót, és  töltse fel a „Hagyj el egy Mikuláscsomagot – Szolnok!” eseményhez, vagy küldje el a szolnokrk@jasz.police.hu, illetve a sajto.jaszmrfk@jasz.police.hu email címre. A fényképet a rendőrség honlapján felhasználhatja.

Természetesen a rendőrmikulásra – az előző évekhez hasonlóan – a járművezetők is számíthatnak Szolnok utcáin. A közlekedésbiztonságot előtérbe helyező programon ellenőrzött kerékpárosok és gépjárművezetők a jó tanácsok mellett ajándékot is kapnak.

police.hu


Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Bővítik a bölcsődét Abádszalókon

Uniós forrásból, közel 232 millió forint értékben építenek új bölcsődei épületet és szereznek be a működéshez szükséges eszközöket Abádszalókon. Jelenleg Abádszalók városában 23 fős kapacitással

Tovább »

Közösséget építenek

Családi napot szervezett szombaton Szandaszőlősön az Együtt a Szegregátumokban Élőkért Egyesület. Komoly célt tűztek ki maguk elé a Katona József úti szegregátumban élők: együtt szeretnének

Tovább »

Különleges kiállítás nyílt Szolnokon

Az országban elsőként Szolnokon tekintheti meg a nagyközönség a Közlekedéstudományi Egyesület „Közlekedési Kultúra Képekben” szabadtéri vándorplakát kiállítását. A város központjában, a Hild téren felállított plakátokat szeptember 18-24.

Tovább »