El akart lépni az igazoltatás elől a tiszaszőlősi férfi

Illusztráció. (Kép: minden-egyben.com)

A Tiszafüredi Rendőrkapitányság eljárást indított járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt egy tiszaszőlősi lakos ellen.

A 27 éves férfi 2019. december 3-án 13 óra után Tiszaszőlős belterületén közlekedett egy rendszám nélküli személygépkocsival. A sofőr miután észlelte a távolban intézkedő rendőröket, megállt és sietősen távozni kívánt az autótól. Nem sikerült azonban észrevétlenül elsurrannia, mert a rendőrök igazoltatták. A járőrök megállapították, hogy a férfi járművezetés az eltiltás hatálya alatt vezetett, ezért előállították a Tiszafüredi Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Kun apróságok

A Madarász Imre Egyesített Óvodában a hagyományos táborokat nem tudták megszervezni, hiszen minden óvoda folyamatosan nyitva van, így öthetes projektekben dolgoznak mind a kilenc óvodában.

Tovább »

Több baleset is történt szerdán

Szerdán több közlekedése baleset is történt megyénkben, melyek egyike halálos kimentelű volt. Utóbbin kívül Szajolban, Mezőhék környékén és Túrkevén történt esetekről számol be a police.hu.

Tovább »