Újabb elismerést kapott Tiszaszentimre

75100694_936298136770534_3271285055296634880_n

Ötödik alkalommal vehette át Koczúrné Tóth Ibolya polgármester a Belügyminisztérium elismerését november 12-én, Budapesten.

A közfoglalkoztatási programok megvalósításában nyújtott kiemelkedő szakmai tevékenységet végző településeknek járó elismerést vehette át a településvezető.
Idén Magyarország 3154 települése közül, 21 olyan közfoglalkoztató vehette át a díjat, akiknek tevékenysége kiemelkedik a mindennapokból.

A 10 millió Ft jutalmat a meglévő termelő kapacitások továbbfejlesztésére, bővítésére, és azt elősegítő szolgáltatásokra, valamint eszközbeszerzésre fordíthatjuk – közölte Koczúrné Tóth Ibolya az önkormányzat közösségi oldalán.

Koczúrné Tóth Ibolya polgármester és kollégája, Postás Imre. Fotó: Facebook

Hozzátette: ez nem csak az önkormányzat elismerése, hanem valamennyi, a közfoglalkoztatási programban együtt dolgozó munkatársa, munkavezetők, adminisztrációt végzők, brigádvezetők és a közfoglalkoztatottak elismerése is. 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Tizennégy hektár égett le

Tegnap balesetek és tűzesetek egyaránt történtek megyénkben, utóbbiak közül két – szántóföldön történt – esemény emelkedett ki. Villanyoszlopnak ütközött és oldalára borult egy kisteherautó tegnap

Tovább »

Folytatódik a Kun-Mediátor per

A 2020. július 7-ére kitűzött tárgyalási napon iratok ismertetésére került sor. Az ún. Kun-Mediátor ügyben a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség 767 rendbeli üzletszerűen elkövetett csalás, jogosulatlan

Tovább »

Hidegfront vet véget a kánikulának

Szombaton napközben egy hidegfront érkezik északnyugat felől, így délután nyugaton, északnyugaton és néhol északon záporok, zivatarok már kialakulhatnak, majd este, éjjel egyre többfelé számíthatunk záporokra, zivatarokra.

Tovább »