Telt házas előadást tartott Kunhegyesen Berecz András

77165963_2483486591965312_4829185765047009280_n

November 29-én “Isten bolondja” címmel tartott előadást a város díszpolgára.

Berecz András poénjai Kunhegyesen is ültek. Fotó: Ujvári László

A Kossuth-díjas előadóművész produkcióját hatalmas érdeklődés övezte, megtelt a városi művelődési központ színházterme. A művész több történetében is felidézte a kunhegyesi régmúltat, nem rejtette véka alá, hogy anyai ágon ő maga is kötődik a városhoz.

Előadása végén állva tapsolt a publikum, majd névnapja alkalmából köszöntötték a művészt, aki egy népi bölcsességgel zárta az estét: Ha vagyunk, legyünk!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Tizennégy hektár égett le

Tegnap balesetek és tűzesetek egyaránt történtek megyénkben, utóbbiak közül két – szántóföldön történt – esemény emelkedett ki. Villanyoszlopnak ütközött és oldalára borult egy kisteherautó tegnap

Tovább »

Folytatódik a Kun-Mediátor per

A 2020. július 7-ére kitűzött tárgyalási napon iratok ismertetésére került sor. Az ún. Kun-Mediátor ügyben a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség 767 rendbeli üzletszerűen elkövetett csalás, jogosulatlan

Tovább »

Hidegfront vet véget a kánikulának

Szombaton napközben egy hidegfront érkezik északnyugat felől, így délután nyugaton, északnyugaton és néhol északon záporok, zivatarok már kialakulhatnak, majd este, éjjel egyre többfelé számíthatunk záporokra, zivatarokra.

Tovább »