Megújult az út Tiszaszentimre és Tomajmonostora között

DSC_2785

Átadták a Tiszaszentimre és Tomajmonostora közötti felújított, négy kilométeres útszakaszt november 28-án.

A beruházás egy háromlépcsős fejlesztés első üteme volt. A több mint 754 millió forintos felújítás során a megyében még újnak számító technológiát alkalmaztak, továbbá szintén felújították a buszmegállókat, kicserélték a KRESZ táblákat és tartós útburkolati jeleket is festettek.

A felújított útszakasz átadása 2019. november 28-án szalagátvágással történt meg. Fotó: Ujvári László/Alföldhír.hu

Az átadó ünnepségen a felújítás részleteit Vántsa Miklós, a Magyar Közút megyei igazgatója ismertette. Beszédet mondott még Hubai Imre a megyei közgyűlés elnöke, Koczúrné Tóth Ibolya Tiszaszentimre polgármestere és F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő. Utóbbi kiemelte:

Egy jelentős lépést tettünk az felé, hogy óvodáinkat, iskoláinkat és munkahelyeinket kiváló úton, biztonságos módon lehessen megközelíteni.

A következő ütemben a Tiszaszentimre és Tiszaszőlős közötti útszakasz egy része következik.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Három baleset kedden

Újszászon, Jászárokszálláson és Kisújszállás közelében történtek közlekedési balesetek – tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság. Egy helyi lakos közlekedett kerékpárral Újszász belterületén 2020. augusztus 4-én 10 óra

Tovább »

Visszatér a napos idő

Csütörtökön kezdetben a Dunántúl középső és déli felén még szórványosan előfordulhatnak záporok, zivatarok, majd délután már csak néhol délen és nyugaton alakulhatnak ki.  Az ország nagy

Tovább »