Hubai Imre a JNSZ megyei Közgyűlés új elnöke

A 18 fős megyei közgyűlés megválasztotta vezető tisztségviselőit a november 4-én tartott alakuló ülésen – tájékoztatott a Megyeháza.

A közgyűlés tagjai a következő öt évre Hubai Imrét (FIDESZ-KDNP) a megyei közgyűlés elnökévé, Borbás Zoltánt (FIDESZ-KDNP), a megyei közgyűlés főállású alelnökévé választották. A tájékoztatás szerint, 17 érvényes igen szavazattal egyhangúan választottak meg a következő öt évre a megyei közgyűlés elnökének Hubai Imrét.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megye Közgyűlés november 4-én tartotta alakuló ülését. (Fotó: Megyeháza)

Ezt követően Borbás Zoltánt 16 érvényes igen szavazattal, 1 tartózkodás mellett a megyei közgyűlés főállású alelnökévé választották. A testület tagjai az elnök és az alelnök illetményéről és költségtérítéséről is döntöttek.

_________________________________________________

A MEGVÁLASZTOTT TISZTSÉGVISELŐK BEMUTATÁSA

Hubai Imre 45 éves, karcagi lakos, négy gyermek édesapja. 1993-ban szüleivel és testvéreivel mezőgazdasági vállalkozást alapított. A családi gazdaság jelenleg is őshonos állatok tenyésztésével, kertészettel, saját termelésű élelmiszerek előállításával, feldolgozásával foglalkozik.

Hubai Imre (balra), a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés új elnöke. (Fotó: Megyeháza)

2001 óta ellenőrzött ökológiai gazdálkodó, elkötelezett az ökológiai gazdálkodás és élelmiszerek népszerűsítése mellett. A MAGOSZ megyei Ifjúgazda Tagozatának elnöke, a mintamenza program megyei szakmai segítője, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara vidékfejlesztésért felelős alelnöke volt, „Címzetes Egyetemi Docens”.

_________________________________________________

Borbás Zoltán 39 éves, jászapáti lakos. A Budapesti Gazdasági Főiskolán 2005-ben szerzett közgazdász diplomát. A 2010-2014-es ciklusban Jászapáti főállású alpolgármestere volt, 2014 óta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés tagja, a Tervezési és Monitoring Bizottság alelnöke.

Borbás Zoltán (balra), a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés új, főállású alelnöke. (Fotó: Megyeháza)


Megbízatásai, illetve munkája során számos projekt vezetésében és lebonyolításában vett részt. Közéleti tevékenységét jellemzi, hogy a Jászsági Rockzenéért Kulturális Egyesület elnöke, illetve a Jászapáti a Mi Városunk Alapítvány alapító tagja.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Egy halas hétvége Szolnokon

A Tiszai Hal Napja és Sparhelt Fesztivál nem titkolt célja, hogy megismertesse a rendezvényre kilátogatókat a Tisza mentén élők hagyományaival, a tiszai halból készíthető finomságokkal.

Tovább »