Hétfő délutánra elvonulnak a felhők

Kép: hirado.hu

Kezdetben változóan felhős idő várható csapadék nélkül, majd éjszaka a nyugati és középső országrészben erősen megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, és délnyugaton, nyugaton elered az eső.

Reggel, kora délelőtt keleten is nagyrészt bezáródik a felhőtakaró, a csapadék a középső országrész fölé helyeződik, miközben délnyugaton, nyugaton egyre nagyobb területen kiderül az ég.

Hétfő kora délutánra a Dunántúl után a középső tájak fölül is elvonulnak a felhők, ekkortól inkább már csak északkeleten eshet.

Hajnalig a délkeleti szelet sokfelé élénk, több helyen erős lökések kísérik, hétfőn napközben a déli, délnyugati szél már kisebb területen lesz élénk, néhol erős.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet északkeleten általában 4 és 8, másutt 8 és 12 fok között alakul.

A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn többnyire 12 és 16 fok között várható, de a Tiszántúl egy részén 17, 18 fok is lehet.

hirado.hu

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Gyerekével rabolt egy abádszalóki nő

A fellebbviteli főügyészség a rablás bűntettével és más bűncselekménnyel vádolt nő letartóztatását fenntartó végzés helybenhagyására tett indítványt – írja az ugyeszseg.hu A Tiszafüredi Járásbíróság nem

Tovább »

Megújul a zöldséges piac

Új helyre költözött a zöldségpiac, amelynek a helyét lezárták. Miért volt erre szükség?- kérdeztük Molnár Páltól, a Városgondnokság igazgatójától. A régi zöldségpiac felújítás alatt van,

Tovább »

Balesetekkel indult a július

Mint arról korábban hírt adtunk, közúti közlekedési baleset történt 2020. július 1-jén 19 óra 45 perc körül a 4-es számú főúton, Szolnok külterületén – írja a police.hu

Tovább »