Kép: infoKarcag

Ötödik alkalommal rendezték meg a karcagi sportcsarnokban a Megyei Diáksport Napot, amelyen általános iskolás és középiskolás fiatalok versenyeztek kosárlabda, röplapda és labdarúgás sportágakban.

Karcagi, tószegi, fegyverneki, túrkevei és szolnoki általános és középiskolás fiú és leány csapatok vettek részt a Karcagi Városi Sportcsarnokban a Megyei Diáksport Napon, melyet a Karcag városi és a megyei diákönkormányzat a Köz-pont Ifjúsági Egyesülettel szervezett meg immár ötödik alkalommal.

A versenyt Szepesi Tibor, a Déryné Kulturális Központ igazgatója, a Karcagi Sportegyesület ügyvezetője nyitotta meg.

Mint elhangzott, a két nap alatt kosár, labdarúgás, röplabda sportágakban mérkőznek meg a csapatok. A verseny célja a sporton keresztül összehozni a fiatalokat.

infoKarcag

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

A nemzeti érdek az első

A kormány az illegális migrációval kapcsolatos minden kérdést a nemzeti érdek oldaláról közelít meg – hangsúlyozta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna péntek

Tovább »

Jégkrém Gyermeknapra

A közelgő Gyermeknap alkalmából a Szolnok-Tisza Rotary Klub a Tisza Coop és Sándor Iván fuvarozó segítségével a Bestar Hungary Kft. felajánlását, több ezer jégkémet osztott

Tovább »