Tíz klímaberendezés a rendelőintézetnek

Kép: iSzolnok

Nemrég a Hetényi kórház kapott a levegőt hűteni és fűteni képes berendezésekből, most a rendelőintézethez került tíz klíma. Az ajándékozó a Duna Aszfalt nevű cég, amelyik a fővárosban, Kecskeméten is jótékonykodott, most Szolnok került sorra. Az érték kevés híján egymillió forint.

A rövid kis átadó ünnepségen Szalay Ferenc polgármester az egészséges életmódhoz nyújtott segítséget köszönte az orvosoknak, asszisztenseknek, hiszen az ingyenes szűrőnapokon a szabadidejükből áldoznak a megelőző vizsgálatokra.

Kép: iSzolnok

A Duna Aszfalt ajándékozta tíz klíma helye már megvan – mondta Bene Ildikó, a Hetényi Kórház és Rendelőintézet főigazgatója. A rendelőintézetben több helyütt is meglehetősen sokan várakoznak, kényelmüket szolgálja a temperált hőmérséklet ezután. A következő fontos lépés a sztrókos betegek kórházi szobáit hűtő berendezések beszerzése, illetve mindazoknak a betegszobáknak a kényelmesebbé tétele, ahol műtét után hosszabb lábadozás miatt a fekvőbetegek kiszolgáltatottjai a nyári hőségnek.

Az új klímákból a váróhelyiségekbe is jut, a beszerelést napokon belül elvégzik.

iSzolnok

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Ittasan balesetezett Tiszafüreden

A Tiszafüredi Rendőrkapitányságon eljárás indult járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 30 éves egyeki lakos ellen – írja a police.hu. A férfi

Tovább »