Szalay Ferenc: a fejlesztéseknek folytatódniuk kell Szolnokon

Kép: lokal.hu

A fejlesztéseknek folytatódniuk kell Szolnokon – nyilatkozta polgármesterré választása után az MTI-nek Szalay Ferenc (Fidesz-KDNP) vasárnap, hozzátéve: azon dolgozik tovább, hogy az M4-es autóút megépülésével még az eddiginél is több beruházás érkezzen a megyeszékhelyre, a turisztikai fejlesztések megvalósuljanak és új munkahelyek létesüljenek a városban, “mert ez a legfontosabb”.

Szalay Ferenc nem először lesz úgy polgármester, hogy kisebbségi testületi támogatással kell dolgoznia Szolnokért. 1998 és 2002 között ezt meg tudtuk oldani, akkor a város fejlődött, épült, a fejlesztéseknek ezt követően is folytatódniuk kell – mondta a Tisza-parti város régi-új polgármestere.

Az 1998, 2006, 2010 és 2014 után ötödik ciklusát kezdő elöljáró elmondta: nyitott az együttműködés irányába, “most el fog dőlni, hogy a közgyűlési többséget adó ellenzéki pártok az építés vagy a rombolás mellett teszik le a voksukat”.

iSzolnok

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Feladta magát a baleset okozója

Önként jelentkezett az a jogsértő, aki megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott Tiszajenő és Tiszavárkony között történt baleset helyszínéről. Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a rendőrség

Tovább »

A rendőrök vetettek véget a kocsikázásnak

Nem akart gyalog menni a dohányboltba, ezért jogtalanul elvitte a főnöke autóját Jászladányban. Egy személygépkocsival közlekedő jászapáti lakost ellenőriztek a rendőrök Jászladány belterületén 2020. július

Tovább »