Hamarosan elérhetőek a pályázati lehetőségek a tiszafüredi civilszervezetek számára is

2019. október 2-án tartottak nyilvános fórumot a tiszafüredi Városházán, melyen Virág Tibor alpolgármester számolt be a Tiszafüred, a Tisza-tó kulturális központja projekt jelenlegi állásáról, majd a Széchenyi Programiroda munkatársai ismertették a helyi felhívások tervezeteit, valamint az Elektronikus Pályázó Tájékoztató és Kommunikációs Rendszer (EPTK) használatát.

A fórum elején Virág Tibor köszöntötte a megjelent civilszervezetek, intézmények, gazdasági társaságok megjelent képviselőit és a sajtó munkatársait, majd Csajbók Tünde, a Széchenyi Programiroda tanácsadója mutatta be a helyi felhívások tervezeteit:

  • Kulturális és közösségi terek infrastrukturális fejlesztése. Rendelkezésre álló keretösszeg: 44.000.000 Ft
  • Kulturális és közösségi célú rendezvények és szabadidős programok támogatása. Rendelkezésre álló keretösszeg: 38.750.000 Ft
  • Hagyományokon és helyi értékeken alapuló innovatív, szemléletformáló programok és közösségi kezdeményezések támogatása. Rendelkezésre álló keretösszeg: 29.704.675 Ft
  • Közösségi gazdaságfejlesztés, együttműködések, cselekvő közösségek támogatása. Rendelkezésre álló keretösszeg: 14.800.000 Ft

A felsorolt területek fejlesztésére elkészültek a felhívás-tervezetek, melyek véglegesítése jelenleg is folyamatban van. A tervek szerint ezen felhívásokra 2019. novemberétől és 2020. januárjától nyújthatnak be támogatási kérelmeket az arra jogosultak.

Végül Pató Erika a Széchenyi Programiroda térségi vezető tanácsadója mutatta be az EPTK rendszer használatát. Előadásában kitért azokra a hibákra is, melyeket a pályázók gyakran elkövetnek.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Bürkös koncert Tiszafüreden és Karcagon

Hazánk egyik legismertebb, magyar autentikus zenekét játszó zenekarának koncertjére látogathatnak el október 23-án Tiszafüreden és Karcagon. Tiszafüred, 2020. október 23. 14:00. Deák tér Karcag, 2020.

Tovább »