Szezonzáró értekezlet Poroszlón

A Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Koordinációs Bizottság 2019. szeptember 12-én tartotta a Tisza-tavi Ökocentrumban a szezonzáró értékelő ülését.

A rendezvényt dr. Urbán Zoltán rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nyitotta meg és köszöntötte a résztvevőket. A bizottság munkájáról Szitár Ferenc rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti megyei rendőr-főkapitány-helyettese adott tájékoztatást a jelenlévőknek, majd az együttműködő- és társszervek képviselői foglalták össze tevékenységüket.

A Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Koordinációs Bizottság az idei évben egy pályázati felhívással is élt, melyben várta az alkotni vágyó kollégák jelentkezését. Nevezni bármilyen alkotással lehetett a témában. A beérkezett pályaművekről a későbbiekben adunk tájékoztatást.

Az értekezlet elöljárójaként Lakatos Tibor rendőr ezredes, az Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Főigazgatóság Közrendvédelmi Főosztály vezetője megköszönte a bizottság munkáját és értékelte tevékenységét.

A bizottsági ülésen dr. Urbán Zoltán rendőr dandártábornok a beérkezett pályaművek alkotóit, valamint kiemelkedő tevékenységük elismeréseként dr. Nagy Tibort, az Oxyteam Országos Sportmentőszolgálat vezetőjét, Juhász József rendőr törzsőrmester, a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság Kiskörei Rendőrőrs hajóvezetőjét, Flaskay Balázst és Kiss Martint a Debreceni Egyetem Egészségügyi Karának mentőtiszt hallgatóit, és Kövér Gábort, az Országos Polgárőr Szövetség Vízi Polgárőr Tagozat elnökét jutalomban részesítette.

Az esemény végén Szitár Ferenc rendőr ezredes átadta a képzeletbeli stafétát a 2020. évi szezon soros elnöki feladatait ellátó Heves Megyei Rendőr-főkapitányságnak.

police.hu

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights