Kiégett egy kombájn Tiszaföldvárnál

Kigyulladt egy kombájn egy Tiszaföldvár mellett lévő napraforgótáblán csütörtök délután.

A tűz igen intenzív volt, mivel megolvadt a négyszáz liter gázolajat tároló üzemanyagtartály, a lángok pedig kétszáz négyzetméternyi területen begyújtották a tarlót. A helyszínen lévő munkások két porral oltóval próbálták megakadályozni a tűz terjedését, de nem jártak sikerrel. A kunszentmártoni hivatásos és a tiszaföldvári önkormányzati tűzoltók két víz- és egy habsugár segítségével oltották el a tüzet a járművön és áramtalanították azt, majd megszüntették a füstölést a tarlón. A munkálatokat követően egy erőgép körbetárcsázta a területet.

Összeütközött két személygépkocsi tegnap délután Tiszaföldváron, a Tavaszmező úton. Az egyik jármű egy üres lószállító utánfutót húzott, a szerelvény árokba csapódott és egy fát kettétört, míg a másik autóból ablakmosó folyadék folyt ki. A tiszaföldvári önkormányzati tűzoltók mindkét gépkocsit áramtalanították.

Száraz fű és szemét gyulladt meg száz négyzetméteren tegnap este Szolnokon, az Üteg utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói egy vízsugárral számolták fel a káreseményt.

JNSz Megyei Katasztrófavédelem

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights