Idén is népszerű volt a kisújszállási strand

Sok vendég fordult meg az idei szezonban a kisújszállási Kumánia Gyógy-és Strandfürdő területén. Volt, aki évek óta visszajár és olyan is akadt, aki először látogatta meg a fürdőkomplexumot.

Kovácsné Vadai Viktória Judit karcagi lakos, férjével együtt látogatta meg a strandot. Szerencsésnek mondhatja magát, mivel egy nyereményjáték győzteseként érkezhettek a fürdőbe. Elmondása szerint, nagyon teszik nekik a Kumánia. Elégedettek a szolgáltatásokkal és az árakkal is. Legközelebb is tervezik a látogatást.
Volt, aki a hegyekből érkezett ide és több napot is eltöltött a városban és kihasználta a strand nyújtotta lehetőségeket.

Dr. Üveges István, feleségével közösen érkezett. Már nem ez az első alkalom,hogy felkeresik a Kumániát. Nagyon elégedettek voltak a szálláshellyel, amely a Hotel Kumániában volt. Jövőre is tervezik a visszatérést.

Volt, aki a medencéből árulta el, hogy kikapcsolódás gyanánt töltenek el itt egy napot, és olyan is akadt, aki a szomszédos települések egyikéről, Túrkevéről érkezett családostól. Elmondták, hogy szuper a gyermekmedence és a gyerekek nagy örömére a fedett részben is kedvükre pancsolhattak.

infoKarcag

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights