Bakondi: nem engedjük az illegális migrációt

Szolnokon járt a miniszterelnök belbiztonsági tanácsadója, Bakondi György.

Előbb megnézte Szalay Ferenc polgármester társaságában az egykoron működő, mára elhagyott Gábor Áron laktanyát, ahová – mondta Bakondi György – évekkel ezelőtt a szocialisták az országon átgázoló illegális migránsok kellett volna szállást, lakhelyet kialakítani. Akkor is nemet mondtunk minden hasonló elképzelésre, ez azóta sem változott: Magyarország maga oldja meg az előtte álló feladatokat – mondta a szakértő.

bor Áron laktanyánál Bakondi György, a mikrofonnál Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere
A Gábor Áron laktanyánál Bakondi györgy és Szalay Ferenc: nem lesz migránsközpont Szolnokon. (Kép: iSzolnok)

Kora este “Nekünk Magyarország az első” címmel tartott előadást az érdkelődőknek. mint mondta, a magyar kormány a munkaalapú társadalomra épít, nem a segélyekre. Hogy az út jó, arra bizonyíték, hogy közel nyolcszázezer munkahely létesült az országban az elmúlt évek alatt.

A kormány családpolitikája a népesség gyarapodást szolgálja, amire egy komoly rendszert dolgozott ki a kormány és aminek eredményei egyre inkább látszanak. Ebben nem csupán a gyermekek születését támogatják, de a lakáshoz jutást, az ifjú szülők munkába állásához segítő bölcsödeépítést is – például.

Bakondi György: nem engedjük az illegális migrációt! (Kép: iSzolnok)

Mindenütt Európában, ahol a baloldal valamelyest tért nyert, azonnal az ország határainak teljes liberalizálását jelentették be, így például Olaszországban. Magyarország továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy a saját törvényei és jogi normái szerint döksön abban, hogy kiket enged be a határain belülre, kivált pedig, hogy kinek adja meg a letelepedéshez a jogot – mondta Bakondi György.

Ahhot, hogy a gazdaság fejlődjön – ahogy fejlődik már évek óta -, hogy a családok jövőképe derűs legyen, elengedhetetlen a biztonság, ez pedig a határok szigorú ellenőrzésével párosul, ha illegális határátlépőkről van szó. Azok az országok, ahol az afrikai, ázsiai jogosd vagy jogtalan bevándorlók száma erősen megnőtt, riasztó bűnözési adatokat ismertetnek és azt, hogy ezek a távolról, más kultúrából érkezett emberek nem kívánnak igazodni a befogadó országhoz. Magyarország nem enged az Uniós követeléseknek, maga dönti el ezután is, hogy kik előtt nyitja meg a határokat. Példaként hozta föl a gyarapodásra Szolnokot. Mint mondta, a megyeszékhely nagyot lépett előre az utóbbi években, élhető várossá vált, ezért ha rajta múlna, akkor a jelenlegi városvezetést bízná meg továbbra is. Jó szívvel ajánlotta a választók figyelmébe a Fidesz képviselő jelöltjeit és magát a polgármestert, Szalay Ferencet.

iSzolnok

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights