Továbbra is keresik az eltűnt mezőtúri lányt

A rendőrség – szakértő által elkészített grafika alapján – továbbra is keresi az eltűnt Tonello Chantal Ildikot.

A Mezőtúri Rendőrkapitányság – 16050/2971/2013.ált. számon – eltűnés miatt keresi Tonello Chantal Ildikot. Az akkor még 3 hónapos kislányt az édesanyja, Sallai Klaudia Ildikó 2011 decemberében az Olaszországban élő apától Magyarországra hozta. A gyermek és édesanyja tartózkodási helye azóta ismeretlen a hatóságok előtt. Sallai Klaudia Ildikó a bíróság által kibocsájtott elfogatóparancs alapján a rendőrség országos körözési TOP listáján szerepel

Tonello Chantal Ildiko

A rendőrség nagy erőkkel keresi Chantal Ildikot, megtalálása érdekében a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 500.000 forint, azaz ötszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A hatóság szakértőt rendelt ki annak érdekében, hogy a pár hónapos gyermekről rendelkezésre álló fotó alapján készítsen a jelenleg 7 éves Ildiko lehetséges arcformájáról, vonásairól képet. Az elemzést követően grafika készült a gyermekről és az édesanyjáról.

Sallai Klaudia Ildikó

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a rajzok alapján Tonello Chantal Ildikot, vagy Sallai Klaudia Ildikót felismeri, illetve a tartózkodási helyükkel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen a Mezőtúri Rendőrkapitányságon, vagy bármely rendőri szervnél személyesen, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a Telefontanú ingyenesen hívható 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 112 központi telefonszámon.

police.hu


Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights