Több helyen is szalmabálák égtek Kunmadarason

Illusztráció. (Kép: vaol.hu)

A hétfői nap sem telt riasztás nélkül a Nagykunság tűzoltóinak. Kunmadarason szalmabálák égtek több helyen, illetve egy kisteherautó is felborult Kunhegyes határában.

Kunmadaras külterületén körülbelül 5 hektáron kaszáló égett, valamint tíz körbála is meggyulladt a tegnapi nap folyamán. A tűzesethez a karcagi és tiszafüredi hivatásos tűzoltók vonultak, akik három vízsugárral fékezték meg a lángokat. A tűz egy bálázógép meghibásodása miatt keletkezhetett. Az oltást egy erőgép és egy vízszállító jármű is segítette.

Szalmabálák égtek tegnap késő délután Kunmadarason a Széchenyi utcában. A tűzesethez a karcagi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység két vízsugárral sikeresen eloltotta a lángokat.

Felborult egy kisteherautó Kunhegyes határában, a 34-es főúton tegnap az esti órákban. A jármű az oldalán állt meg. A balesethez a kunhegyesi önkormányzati tűzoltók vonultak, akik a kerekeire állították és áramtalanították a gépkocsit, amelynek nem volt rakománya.

JNSz Megyei Katasztrófavédelem

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Tizennégy hektár égett le

Tegnap balesetek és tűzesetek egyaránt történtek megyénkben, utóbbiak közül két – szántóföldön történt – esemény emelkedett ki. Villanyoszlopnak ütközött és oldalára borult egy kisteherautó tegnap

Tovább »

Folytatódik a Kun-Mediátor per

A 2020. július 7-ére kitűzött tárgyalási napon iratok ismertetésére került sor. Az ún. Kun-Mediátor ügyben a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség 767 rendbeli üzletszerűen elkövetett csalás, jogosulatlan

Tovább »

Hidegfront vet véget a kánikulának

Szombaton napközben egy hidegfront érkezik északnyugat felől, így délután nyugaton, északnyugaton és néhol északon záporok, zivatarok már kialakulhatnak, majd este, éjjel egyre többfelé számíthatunk záporokra, zivatarokra.

Tovább »