Két utca felújítására pályázik a tiszafüredi önkormányzat

20190822_105800

A Felsőbuda utca és a Kornyikszőlő út felújítására nyújtott be pályázatot az önkormányzat – közölte portálunkkal Ujvári Imre polgármester.

A településvezetőtől megtudtuk, hogy előbbi aszfaltos része 500 méteres, míg utóbbi utca 600 méteres szakasza kaphat új burkolatot ez év végéig. A beruházás teljes költsége kicsivel több mint 38 millió forint, melyből közel 9,5 millió forint önerőt vállal az önkormányzat. A támogatási kérelem elbírálása szeptember közepéig várható.

Ujvári Imre kiemelte, hogy a pályázat csak szilárd burkolatú utak felújítását támogatja, azonban tervezik a Felsőbuda utca nem aszfaltos részének javítását és pormentesítését is. Ezt az önkormányzat önerőből még az idei évben megvalósítja.

A városvezető, aki egyben az érintett választókerület képviselője is, hozzátette:

A körzetemben az előző ciklusban számos útfelújítás, fejlesztés történt. Gondoljunk csak a Budasi Szabadidőparkra, vagy az Óbuda és Napraforgó utak felújításárA.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

A nemzeti érdek az első

A kormány az illegális migrációval kapcsolatos minden kérdést a nemzeti érdek oldaláról közelít meg – hangsúlyozta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna péntek

Tovább »

Jégkrém Gyermeknapra

A közelgő Gyermeknap alkalmából a Szolnok-Tisza Rotary Klub a Tisza Coop és Sándor Iván fuvarozó segítségével a Bestar Hungary Kft. felajánlását, több ezer jégkémet osztott

Tovább »