Fontos változtatást jelentett be a Facebook

Kép: hirado.hu

Augusztus 22-én archiválásra kerül a Facebook csoportos beszélgetés funkció.

A közösségi oldal egy évvel ezelőtt indította a csoportos beszélgetések lehetőségét, így a csoport tagjai valós idejű kommunikációra voltak képesek egymással.

Egy adott csoport minden tagja visszaolvashatja továbbra is a korábbi beszélgetéseket, ha rákeres a csevegésre a Messenger alkalmazásban, de augusztus 22-től nem lesznek képesek új tagokat bevonni a beszélgetésbe vagy új üzeneteket küldeni.

Azonban új csoportok indítására továbbra is lesz lehetőség azokkal a felhasználókkal, akik az ismerőseink az oldalon vagy kapcsolatban állunk velük a Messengeren – írta a Facebook.

A döntés ellenére a cég vezetősége hisz benne, hogy van értéke a valós idejű csoportos beszélgetésnek és kutatja az új lehetőségeket.

hirado.hu


Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Tizennégy hektár égett le

Tegnap balesetek és tűzesetek egyaránt történtek megyénkben, utóbbiak közül két – szántóföldön történt – esemény emelkedett ki. Villanyoszlopnak ütközött és oldalára borult egy kisteherautó tegnap

Tovább »

Folytatódik a Kun-Mediátor per

A 2020. július 7-ére kitűzött tárgyalási napon iratok ismertetésére került sor. Az ún. Kun-Mediátor ügyben a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség 767 rendbeli üzletszerűen elkövetett csalás, jogosulatlan

Tovább »

Hidegfront vet véget a kánikulának

Szombaton napközben egy hidegfront érkezik északnyugat felől, így délután nyugaton, északnyugaton és néhol északon záporok, zivatarok már kialakulhatnak, majd este, éjjel egyre többfelé számíthatunk záporokra, zivatarokra.

Tovább »