Folynak a karbantartási munkák a karcagi iskolában

Kép: Karcag TV

A nyári szünetben is folynak kisebb javítási- festési-meszelési munkálatok a KÁIAMI tagintézményeiben – tudtuk meg Plósz Csilla intézményvezetőtől.

A Kiskulcsosi iskolában a Rába utcai kerítés újul meg a Karcagi Tankerületi Központ és az iskola sport egyesületének a támogatásával. A tantermekben pedig tisztasági meszelés folyik.

A Művészeti iskolában idén elkezdődött nyílászárók cseréje most fejeződött be, s már összepakolták a termeket a meszeléshez, hiszen a festő hamarosan érkezik, így tanévkezdésre itt is megszépülnek a termek.

Azt is megtudtuk, hogy a Kováts Mihály Tagintézmény diákjai, tanárai, szeptemberben már nem a Kálvin utcai épületben kezdenek, hiszen elkezdődik a felújítása.

Az iskolások három helyen fognak tanulni, de erről majd időben részletes tájékoztatást kapnak szüleikkel együtt.

A tagintézményekben eszközök beszerzése is történt, mindhárom kapott egy okostáblát, ami nagy segítség lesz majd az oktatásban, s a zeneiskolában hangszerek felújítására is kaptak pénzt.

infoKarcag

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Mártír megemlékezés Karcag on

A Karcagi Izraelita Hitközség vezetősége nevében a temetőben tartott mártír megemlékezésen Csillag Barnabás elnök köszöntötte Deutsch László főrabbit, Szilágyi Gábor kántort, F. Kovács Sándor országgyűlési

Tovább »

Százhússzal ment Szolnokon

Hét óra alatt 100 sebességtúllépést rögzítettek Szolnokon. A Szolnoki Rendőrkapitányság munkatársai sebességellenőrzést végeztek Szolnok belterületén 2020. július 4-én. A rendőrök hét óra alatt bemértek 100

Tovább »