Fiatal játékosokkal állapodott meg az Olajbányász

Fontos feladatául jelölte meg a fiatal szolnokiak beépítését a Szolnoki Olajbányász új szakmai vezetősége. Ennek fényében a nyolcszoros bajnok szerződést kínált több tehetséges, szolnoki nevelésű játékosnak. A klub vezetése arról tájékoztatta az iSzolnokot, hogy több fiatallal már meg is állapodtak.

Aláírta már szerződését az eddig is a felnőtt kerettel dolgozó Frikker Marcell, Csák Bence és Frank Áron, valamint az eddig az U20-as csapatot erősítő Arnóth Zoltán is marad Szolnokon. Az Olajbányászban folytatja pályafutását az előző szezonban az U18-as bajnokság alapszakaszát és rájátszását megnyerő sportiskolás csapat két játékosa, Gilszki Erik és Orbán Péter Bendegúz.

Az Olajbányász korábban már megállapodott a felnőtt válogatott Kovács Péterrel és Juhos Leventével, Rudner Gáborral, illetve a rutinos magasemberrel, Tóth Norberttel. Rajtuk kívül ugyancsak aláírt Dragan Aleksic csapatához az irányító Kenneth Smith, a center Demetris Morant, illetve az NBA-G Liga bajnokcsapatának tagja, a bedobó Dakarai Tucker.

iSzolnok

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Lefizették a biztonsági őröket

Két alkalmazott közel három hónapig lopott folyamatosan egy szolnoki barkácsboltból. A két gyanúsított november óta vitt el rendszeresen különböző termékeket. A biztonsági őröket lefizették, hogy

Tovább »