Élénk déli széllel jön a hőség

Budapest, 2017. augusztus 4.
Egy nő ventilátort visz a kánikulában az Erzsébet körúton 2017. augusztus 3-án. A tartós kánikula miatt augusztus 6-án 24 óráig meghosszabbította a hőségriadót Szentes Tamás országos tisztifőorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkár.
MTI Fotó: Balogh Zoltán

Szerdán többször újra megnövekedhet a fátyol- és gomolyfelhőzet, de zápor, gyenge csak néhol északon alakulhat ki kis eséllyel.

A délnyugati szelet élénk, több helyen erős lökések kísérhetik. A csúcshőmérséklet 31-37 fok között alakulhat. Tisza-tó: 25 °C.

idokep.hu

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Tizennégy hektár égett le

Tegnap balesetek és tűzesetek egyaránt történtek megyénkben, utóbbiak közül két – szántóföldön történt – esemény emelkedett ki. Villanyoszlopnak ütközött és oldalára borult egy kisteherautó tegnap

Tovább »

Folytatódik a Kun-Mediátor per

A 2020. július 7-ére kitűzött tárgyalási napon iratok ismertetésére került sor. Az ún. Kun-Mediátor ügyben a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség 767 rendbeli üzletszerűen elkövetett csalás, jogosulatlan

Tovább »

Hidegfront vet véget a kánikulának

Szombaton napközben egy hidegfront érkezik északnyugat felől, így délután nyugaton, északnyugaton és néhol északon záporok, zivatarok már kialakulhatnak, majd este, éjjel egyre többfelé számíthatunk záporokra, zivatarokra.

Tovább »