Balázs Péterrel kalandozhattak a színházszeretők

Kép: iSzolnok

A Magyar Teátrumi Társaság tusványosi színházi sátrában nagy sikert aratott a Szolnoki Szigligeti Színház igazgatójával, Balázs Péterrel megtartott önéletrajzi kalandozás.

A zárónapon Balázs Péter színművész, a Szolnoki Szigligeti Színház igazgatója beszélgetős, elgondolkodó önéletrajzi kalandozására várta a táborozókat. Szabó László, a társaság titkára és Fülöp Péter, az EMMI közművelődési és közgyüjteményi ügyekért felelős helyettes államtitkára beszélgetőpartnerként egy-egy-kérdéssel vezették be a színművész életének különböző állomásait a gyerekkortól a színészi életút különböző állomásain át, munkásságának a napjainkban is folyó kihívásáig, a Szigligeti Színház teljes rekonstrukciójáig.

Balázs Péter életének egy-egy korszakát nem pusztán felidézte, hanem az adott időszakot leginkább jellemző szerepekből is összeválogatott néhányat, egy-egy verssel, novella vagy musicalrészlettel gazdagítva a nézőket.

iSzolnok

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Mártír megemlékezés Karcag on

A Karcagi Izraelita Hitközség vezetősége nevében a temetőben tartott mártír megemlékezésen Csillag Barnabás elnök köszöntötte Deutsch László főrabbit, Szilágyi Gábor kántort, F. Kovács Sándor országgyűlési

Tovább »

Százhússzal ment Szolnokon

Hét óra alatt 100 sebességtúllépést rögzítettek Szolnokon. A Szolnoki Rendőrkapitányság munkatársai sebességellenőrzést végeztek Szolnok belterületén 2020. július 4-én. A rendőrök hét óra alatt bemértek 100

Tovább »