Újabb fejlesztések az Ipari Parkban

Kép: Karcag TV

Újabb fejlesztések indulnak a Karcagi Ipari Parkban – tudtuk meg dr. Székely Istvántól, az InfoGroup tulajdonosától. 

Az eddigi befektetések már biztos jövőt adnak a karcagi munkavállalóknak és így el tudják indítani a következő évek legnagyobb beruházását, egy 28 ezer m2 logisztikai park építését, melynek első ütemét elkezdik. A beruházáshoz kormányzati támogatást is kaptak.

Tovább folytatják az E-hull környezetvédelmi beruházásait, ezek is milliárdos nagyságrendűek lesznek, s onnantól az átvett hűtőgépek minden porcikáját hasznosítják.

Az ipari park 60 hektár, a logisztikai parkkal jó része beépül, a volt téglagyári 30 hektáros területen is több milliárdos beruházás előkészítésén dolgoznak. Ezek elkészültével öt éven belül a dolgozói létszám megduplázódik, a termelési érték megháromszorozódik.

infoKarcag

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Tizennégy hektár égett le

Tegnap balesetek és tűzesetek egyaránt történtek megyénkben, utóbbiak közül két – szántóföldön történt – esemény emelkedett ki. Villanyoszlopnak ütközött és oldalára borult egy kisteherautó tegnap

Tovább »

Folytatódik a Kun-Mediátor per

A 2020. július 7-ére kitűzött tárgyalási napon iratok ismertetésére került sor. Az ún. Kun-Mediátor ügyben a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség 767 rendbeli üzletszerűen elkövetett csalás, jogosulatlan

Tovább »

Hidegfront vet véget a kánikulának

Szombaton napközben egy hidegfront érkezik északnyugat felől, így délután nyugaton, északnyugaton és néhol északon záporok, zivatarok már kialakulhatnak, majd este, éjjel egyre többfelé számíthatunk záporokra, zivatarokra.

Tovább »