Testvérvárosok delegációja

Kép: Karcag TV

Karcag vendégszeretetével ismerkedtek a testvérvárosok delegációi több helyszínen .

Elek Eszter, a Karcagért Testvérvárosaiért Közalapítvány kuratóriumi elnöke elmondta, az önkormányzat meghívására Székelykeresztúrról, Bácskossuthfalváról, Szepsiből és Badacsonytördemicről is vannak itt képviselők.

Mivel nem mindenhol főzik a birkapörköltet, mindannyian nagy érdeklődéssel nézték végig hogyan is készül a hungarikum karcagi birkapörkölt, melyet Kacsándi István, a polgármesteri hivatal munkatársa főzött meg a részükre.

Az önkormányzati alapítású közalapítvány pedig közreműködött a delegációk fogadásában, s vendéglátáshoz az önkormányzat a Bethlen Gábor Alapkezelőtől nyert támogatást.

infoKarcag

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Mártír megemlékezés Karcag on

A Karcagi Izraelita Hitközség vezetősége nevében a temetőben tartott mártír megemlékezésen Csillag Barnabás elnök köszöntötte Deutsch László főrabbit, Szilágyi Gábor kántort, F. Kovács Sándor országgyűlési

Tovább »

Százhússzal ment Szolnokon

Hét óra alatt 100 sebességtúllépést rögzítettek Szolnokon. A Szolnoki Rendőrkapitányság munkatársai sebességellenőrzést végeztek Szolnok belterületén 2020. július 4-én. A rendőrök hét óra alatt bemértek 100

Tovább »