Négy jármű karambolozott Jászfényszarunál

Szerdán jellemzően kisebb súlyú káresemények történtek megyénkben, ugyanakkor Jászfényszaru határában négy gépjármű karambolozott.

Egy ajtótok gyulladt meg szerda hajnalban Rákóczifalván, egy felújítás alatt álló Kossuth Lajos utcai házban. A szolnoki hivatásos tűzoltók hatoltak be az épületbe és egy vízsugárral beavatkoztak.

Egy személygépkocsi, két kisteherautó és egy tehergépjármű ütközött össze szerda délelőtt a 32-es számú főúton, Jászfényszaru külterületén. Utóbbi jármű utánfutóján villanypóznákat szállított és oldalára borult. A jászberényi és a hatvani hivatásos, valamint a jászfényszarui önkéntes tűzoltókat riasztották a helyszínre, akik áramtalanították a járműveket. A személygépkocsiban ketten utaztak, egyiküket a tűzoltók feszítő-vágó berendezés segítségével szabadították ki a roncsból. A helyszínen voltak a mentőszolgálat munkatársai is.

Rendre vágott szalma és tarló égett foltokban, nyolcszáz négyzetméternyi területen szerda délután Mezőtúr külterületén. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat, közben pedig egy erőgép körbetárcsázta a területet.

Szerdán öt szabadtéri tűz történt megyénkben. Tiszaföldváron egy fából készült építmény is károsodott, míg Karcagon mintegy háromezer négyzetméternyi terület égett le.

JNSz Megyei Katasztrófavédelem

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights