Másodjára is kiválóan akkreditált tehetségpont

Kép: Karcag TV

A Karcagi Nagykun Református Általános Iskola második alkalommal is megkapta a „Kiválóan Akkreditált Tehetségpont” címet.

Mint Földváriné Simon Ilona igazgató asszony elmondta, a rangos elismerést a folyamatos, magas színvonalú szakmai munkájukkal érdemelte ki az iskola, ahol a tehetséggondozás komplex program alapján működik mind az alsó, mind a felső tagozatban.

Mostantól már a matematika-logika, természetismeret és nyelvi területek kibővült a testi-kinesztetikus területtel. Ez foglalja magába a drámapedagógiát, a néptáncot, a sporton belül a kosárlabdát, a kézilabdát, a labdarúgást. Hatókörünk pedig helyiről térségire változott, ami a szélesebb tudásmegosztásra ad lehetőséget a környék iskolái számára.

A refi e mellett tagja az Európai Tehetségpont Hálózatnak, négy országgal állnak szakmai kapcsolatban: Ausztriával, Németországgal, Hollandiával és Svájccal.

Az iskola magas szintű szakmai munkáját a kompetencia méréseken elért regionális és országos sikerek is igazolják.

infoKarcag

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Mártír megemlékezés Karcag on

A Karcagi Izraelita Hitközség vezetősége nevében a temetőben tartott mártír megemlékezésen Csillag Barnabás elnök köszöntötte Deutsch László főrabbit, Szilágyi Gábor kántort, F. Kovács Sándor országgyűlési

Tovább »

Százhússzal ment Szolnokon

Hét óra alatt 100 sebességtúllépést rögzítettek Szolnokon. A Szolnoki Rendőrkapitányság munkatársai sebességellenőrzést végeztek Szolnok belterületén 2020. július 4-én. A rendőrök hét óra alatt bemértek 100

Tovább »