Irodalom, nyelvtanulás és pillantás a múltba – Humán gyerektáborok

Ha humán beállítottságú vagy, és tábort keresel magadnak a nyárra, megéri megnézned, mit a kínálat. A PEOPLETEAM táboraiban nemcsak rengeteg új tudással, de számos élménnyel és tapasztalattal is gazdagodhatsz.

Ha táborozni készülsz, érdemes átgondolnod az alábbi lehetőségeket. Mindhárom PEOPLETEAM tábor kellemes nyári kikapcsolódás, emellett hasznos is: miközben segítik a tanulást és a megértést, hobbinak sem utolsók.

Irodalomtábor

Egy jó irodalomtábor magától értetődően több, mint egy sima iskolai irodalomóra: itt valóban csupán a kreativitás és a fantázia szabhat határt. Írj, olvass, hoz létre új művet, és olvasd el mások verseit, dalait vagy novelláit!

Mindenkinek ajánlott, aki érdeklődik az irodalom és az irodalmi alkotások iránt. Kitűnő szakemberek és elismert írók által vezetett kurzusokon vehetsz részt, belekóstolhatsz a kreatív írásba is. Szinte valamennyi irodalmi műfajjal – novella, vers, regény, dal, slam poetry, monológ stb. – megismerkedhetsz annak érdekében, hogy minél szélesebb körű tudást szerezhess.

Vedd kezedbe a tollat, és oszd meg gondolataidat!

Do you speak English? – Angoltábor

Élménydús, kommunikáció-központú tábor. Mindenkinek, aki érdeklődik az angol nyelv iránt, akkor is, ha bővíteni szeretnéd, és akkor is, ha „csak” szinten tartani kívánod a nyelvtudásodat.

Az angol tábor – mint általában minden nyelvi tábor – szintfelmérő teszttel indul. A táborban csoportokra osztva folyik a munka. Természetesen a kommunikáció, a beszédkészség fejlesztése áll a középpontban, de játékos, szórakoztató formában. Tanulj angolul úgy, hogy az valóban élvezetes legyen!

Can you speak English? Sure I can!

Régészeti táborok

Amennyiben érdeklődsz a történelem és a múlt iránt, nyári programnak az egyik lehető legjobb választás egy régészeti tábor. Mi minden vár itt rád? Segédkezhetsz régészeti kutatáson, részt vehetsz ásatásokon, és természetesen a múzeumok sem maradhatnak ki a programból! Lesz még kincsvadászat, térképolvasás és különböző történelmi korokhoz kapcsolódó kézműves-foglalkozások is, valamint hasznos információkat szerezhetsz a legújabb technológiákról és modern segédeszközökről.

Vegyél részt régészeti táborunkban, és ismerd meg a múlt tanulmányozásának színes és izgalmas világát! Mind az elméleti, mind a gyakorlati tudásodat megalapozza, emellett olyan új élményeket ad, amelyekre életed végéig emlékezni fogsz. Ráadásul amit itt megtanultál, azt az iskolai órákon is felhasználhatod majd.

Fejtsd meg a múlt titkait!

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights