Figyelemfelhívás a fürdőben

A helyi körzeti megbízott figyelemfelhívó tájékoztatókat vitt a martfűi gyógyfürdőbe, hogy a nyaralók figyelmét ráirányítsák a megelőzés fontosságára.

A rendőrség néhány hasznos bűnmegelőzési tanáccsal szeretné segíteni a nyári strandlopások és kerékpárlopások elkerülését. Ennek érdekében a Martfűi Rendőrőrs munkatársa, Balasi István r. főtörzsőrmester, körzeti megbízott bűnmegelőzési szóróanyagokat juttatott el a martfűi gyógyfürdőbe, amelyen hasznos tanácsokkal találkozhatnak a strandolók. Például hogyan vigyázhatnak értékeikre, hogyan „lakatoljanak okosan” kerékpárjuk védelmében.

A tolvajok kedvenc nyári „vadászterülete” a strandok, uszodák környéke. A strandszarkák mindent visznek, esetenként komolyabb dolgokat is, mint például mobiltelefon, videokamera, vagy éppen pénztárca. A strandlopások a tényleges kár mellett nem kis bosszúságot is okoznak. Az esetek nagy része egy kis odafigyeléssel megelőzhető.

A védekezés legjobb módszere a megelőzés. A strandon, nyaralóhelyen értékeiket helyezzék el értékmegőrzőbe, a csomagjaikat ne hagyják őrizetlenül! A strandolásra értékes tárgyakat ne vigyenek magukkal!

police.hu


Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights